Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Rolluiken voor bij u thuis

Voor de beveiliging en afsluiting van uw woning zijn schaarhekken uitermate geschikt. Indien u een ruimte, zoals een overdekt terras of buitenkeuken fraai wilt afsluiten dan zijn er onze transparante afsluitingen.

Afhankelijk van uw wens en uw specifieke situatie, kunnen we u adviseren over de juiste afsluiting, bij voorkeur samen met uw aannemer, architect of interieurspecialist.

  1. Schaarhekken vormen de ideale beveiliging van een raam of (dubbele) slaapkamerdeur. In de zomer kan raam of deur gewoon openblijven en geeft het schaarhek indringers geen kans.
  2. Woningrolluiken zijn getest op inbraakwerendheid en beveiligen uw bezit. Naast veiligheid, zorgen rolluiken ook voor verduistering, warmte- en geluidsisolatie.
  3. Transparante afsluitingen zorgen naast inbraakwerendheid ook voor een mooie (buiten) plaats uit de wind. Hiermee combineert u design met functionaliteit.
  4. Inbouwrolluiken, in nieuwe of verbouwsituaties is het mogelijk om rolluiken op te nemen in de gevel. Fraai en functioneel, met de nadruk op inbraakwerendheid.
  5. Garageroldeuren zijn leverbaar in iedere gewenste maat, ideaal in geval van een dubbele garage of stalling van (hoge) camper of caravan. Geïsoleerd, inbraakveilig en in kleur naar keuze af te werken.