Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Transparante rolluiken voor woning – terras – patio

Transparante rolluiken woning LR5

oprolbare transparante rolluiken als afsluiting van patio – terras van woning

U kunt uw patio of buitenplaats veilig en stijlvol afsluiten met een transparant rolluik voor particulier gebruik. Het oprolbare transparante systeem is gebaseerd op de professionele winkelbeveiligingsrolluiken én is hierdoor uiterst betrouwbaar. De transparante rolluiken zijn eenvoudig elektrische te bedienen. Inbouw is mogelijk en de optionele kleurafwerking zorgt voor een zeer fraai resultaat. Een echte aanwinst voor uw woning.

aandachtspunt: dit type rolluik is opgebouwd uit hoogwaardig polycarbonaat met een aanzienlijk eigen gewicht, door toepassing van dit materiaal vallen transparante rolluiken in een heel andere prijscategorie (lees duurder) dan de gebruikelijke aluminium woningrolluiken.

Levering via Aannemer, Architect, Interieurspecialist of Zonweringsvakhandel.

Enkele voorbeelden;

Optimaal doorzicht

Door gebruik van helder polycarbonaat (eigenschap 250x sterker dan glas) ontstaat er een veilig en optimaal doorzichtig vlak.

Compacte inbouwmogelijkheden

Het oprolmechanisme, gebaseerd op de beproefde rolluiktechniek, bevindt zich direct boven de opening. Maatwerk maakt compacte inbouw mogelijk een vrije bovenruimte van 300×300 mm volstaat in de meeste gevallen. De bijpassende vaste zijgeleiders kunnen zowel in- als op de dagopening worden gemonteerd.

Bediening

Dit oprolbare systeem wordt uitsluitend elektrisch bedienbaar geleverd. Een compact ingebouwde rolluikbuismotor zorgt voor voldoende vermogen en met 1 druk op de knop kunt u het transparante scherm openen of sluiten.

Afwerking

Standaard worden de scharnierprofielen welke zich tussen de transparante elementen bevinden afgewerkt door middel van duurzaam anodiseren (kleur technisch zilver). Optioneel is het mogelijk om genoemde profielen in ieder gewenste RAL kleur te poedercoaten om zo de gewenste uitstraling te verkrijgen.

Bouwkundige voorzieningen

Het unieke vrijdragende systeem maakt het mogelijk om de transparante afsluiting vrijdragend te monteren. Ook in bestaande situaties kan het systeem worden ingebouwd, daar waar het rolpakket niet in luifel of plafond past wordt een afdekkap om het oprolmechanisme meegeleverd.

Beveiliging

Met dit type transparante rolluik kiest u naast doorzicht ook voor veiligheid. Het beproefde systeem is afkomstig uit de winkelbeveiliging en blijkt in de praktijk een zeer goede weerstand te bieden tegen ongenode gasten.